We understand your design needs.

OUR VISION

Door de totaalaanpak van by Wansleeben komen alle facetten van bouwen, projectmanagement, interieur, verlichting, meubilering,stoffering, 3D ontwerp en stylingaanbod. Daardoor kunnen wij u alle zorg uit handen nemen.


Wilt u ook ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen, kom voor een inspirerend gesprek in onze ontwerpstudio.

WHO WE ARE

René Wansleeben

Project manager

rene@bywansleeben.nl

Shiela Wansleeben

Interierontwerper

shiela@bywansleeben.nl

WHY CHOOSE US?

Interieur design heeft oneindig veel mogelijkheden. Dat is natuurlijk erg fijn, maar kan er ook voor zorgen dat u lastig kunt kiezen of niet weet welke richting u op wilt.


Het team van by Wansleeben adviseert u met plezier over de mogelijkheden van uw interieur. In de loop der jaren hebben wij met ons inzicht in ruimtes, verschillende kleurencombinaties, creatief design en een praktische benadering van interieur, al vele klanten naar volle tevredenheid geholpen.

3D interieuradvies


Er is vaak veel meer mogelijk met uw interieur dan u zelf denkt. Die mogelijkheden willen wij u laten zien middels een korte 3D presentatie aan de hand van uw foto's en plattegrond. Samen bedenken we wat past bij uw woning en doen we woonideeën op, die u mee naar huis kunt nemen. Het doel daarvan is om u te inspireren.

3D interieurontwerp


Wilt u naar aanleiding van uw persoonlijk interieuradvies onze ideeen en ontwerpen verder uitgewerkt hebben in 3D? Dat kan, wij komen graag op afspraak bij u thuis om de exacte maten op te nemen en een voorstel te doen voor de kleuren en materialen, daarbij heeft u een onafhankelijk advies in de vorm van een persoonlijk om maat gemaakt interieurpaspoort..

Realisatie


Naar wens en behoefte ontwerpen en realiseren wij uw thuis.


Met onze vaste team van specialisten kunnen wij uw hele verbouwing en inrichting begeleiding en uitvoeren.

Volledig ontzorgd en slechts één aanspreekpunt voor al uw wensen.